Silikoneoliebørste, der afviser problemet med gammeldags børstehårtab

  • producent af babyartikler

Når vi bruger almindelige traditionelle børster, når vi bager eller griller, vil vi bekymre os om at fælde hår, klæbe til mad og skjule snavs efter rengøring.Brug af silikonebørster kan løse denne serie af problemer og undgå problemerne med gammeldags børster, afvis problemet med hårtab.Børstehovedet er blødt, og olien og børstematerialerne er jævne.Silikonebørste i ét stykke, lavet af fødevaregodkendt silikonemateriale, er ikke bange for høj temperatur, ikke let at falde, ikke let at knække, nem at rengøre, nægter at skjule snavs, blød børste, holdbar, fødevarekontakt, sikker og sund og rask.

bbq børste

Det hersilikone børsteer lavet af fødevaregodkendt silikonemateriale, som er modstandsdygtigt over for høje temperaturer og lave temperaturer, blødt og ikke deformeret, kan komme i direkte kontakt med fødevarer og er let at rengøre.Høj temperaturbestandighed, miljøbeskyttelse og ikke-giftig, kan komme i direkte kontakt med mad, kan modstå høj temperatur, høj temperatur kan nå 230 ℃, kan bruges direkte i madlavningsprocessen.

Silikone er blød og ikke deformeret, børstehovedet er jævnt og fint, let at dyppe, jævnt olie, knæk modstand, mad silikone materiale, omkostningseffektivt.

Komfortabelt skridsikkert håndtag, fødevaregodkendt materiale, har stærk korrosionsbestandighed og temperaturbestandighed, kan kontaktes direkte med mad, forlænget håndtag, buehåndtag, skridsikkert og stabilt, effektiv varmeisolering og anti-skoldning.Ergonomisk design, bløde linjer og skridsikkert greb opgraderer komforten.

Silikonebørstehoved med høj sejhed, ingen lugt og ingen misfarvning, blødt børstehoved, høj elasticitet og ingen brud, god blødhed og elasticitet, design i et stykke, let at rengøre børstehovedet, ingen rester, en skylning og en vask, ingen snavs og snavs.

Multifunktionel og praktisk, lader dig bage mere i ro, børste bagesauce, olie og ægvask.Den kan ikke kun børste olie, den kan også grille, bage wienerbrød og lave mad derhjemme.

Udformningen af ​​det hængende hul ved halen er praktisk til at hænge og tage ud, dræne vandet rent, sparer køkkenplads og praktisk til opbevaring.


Indlægstid: 22-2-2022