• producent af babyartikler

Vores produkter

2021 Engros Kid Legetøj Bubble Stress Legetøj Hexagon Fun Push Poppet Bubble Fidget Sanselegetøjssæt

Kort beskrivelse:

Push Pop Bubble Fidget sanselegetøj: "pop pop" Spil push pop sanselegetøj, hjemmeudstyr, de bedste indendørs spil, forældre-barn-spil, autisme, spil, som ældre, børn og voksne kan spille dette push-pop-it-sanselegetøj. Bare tryk på boblen, den vil lave en let knaldende lyd, spillere skiftes til at trykke et hvilket som helst antal mus ned, de ønsker på en enkelt række.Den spiller, der trykker den sidste ned, vil tabe.Vend dem derefter og start igen.Du kan lege med dine børn og finde lykken!


Produktdetaljer

Produkt Tags

Populær puslespilsregel: Push pop fidgets legetøjsspillere skiftes til at trykke et hvilket som helst antal bobler ned, de ønsker på en enkelt række.Spilleren, der trykker de sidste bobler ned, taber.Push og "pop" er et fantastisk fidget-legetøj og andet sanselegetøj. du kan push-pop-fidget-legetøj eller invitere en ven til et hurtigt hjernespil Last One Lost.Ideelt gavelegetøj til børn at interagere med.

LIND EFFEKTIVT STRESS OG ANGST: Push pop fidget legetøj kan effektivt lindre angst og stress eller dræbe tiden derhjemme.Dette er et godt valg til at blive hjemme i lang tid. Dette er en fantastisk, unik og ny gave til mennesker med autisme og stress, der hjælper dem med at lindre angst.Velegnet til alle slags mennesker, kontordekompression, lindre træthed.

Sikkert og blødt silikonemateriale: Det er lavet af silikonematerialer af høj kvalitet, forældre kan være sikre på at købe dette push pop it-sanselegetøj til dine børn.Du kan roligt lade børn og ældre røre ved det, fordi pop it-fidget-legetøjet er meget blødt og behageligt.[Kvalitetskundeservice] Vi yder 1 års ubetinget refusion for vores produkt.

GENANNVENDES & meget brugt: Det stressaflastende legetøj er lille i størrelse, let at bære.du kan skubbe pop fidget-legetøj eller invitere en ven til et hurtigt hjernespil Last One Lost, uanset hvor du er.Kan spilles i bil, fly, restaurant, camping, skole, kontor udendørs og hvor som helst.Det kan genbruges og vaskes i lang tid.Kan også bruges som coaster osv.

Produktnavn Fidget Toy Puzzle Haxegon
Materiale Silikone
MOQ 100 stk
Pakning Opptaske/farvepakke
Farve Billede vist
Logo Kundelogo trykt
Fungere Udvikling af intelligens
Prøve Prøve tilgængelig
Vægt 78 g
Nøgleord Fidget Dimple Toy
tu1
tu2
tu3
tu4
tu5
tu6
tu7
tu8

  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os